Аудицијата за вработување по објавениот оглас бр. 01/2024 објавен на 27.01.2024 година, за работните места: прва виолина тути (две лица), втора виолина тути (две лица), заменик водач на група гудачки инстрменти – виола (едно лице), тути гудач виола (едно лице), водач на група гудачи – виолончело (едно лице), заменик водач на група гудачки инструменти – виолончело (едно лице), водач на група гудачи – контрабас (едно лице), друг уметник прва група – пијанист (едно лице) и дувач прва група прва флејта (едно лице) ќе се одржи на 14.02.2024 година со почеток од 08.00 часот во Културен и информативен центар Битола.

За повеќе информации за одлуката, кликнете тука.

Categories:

Tags: