Го најавуваме нашиот прв концерт за 2024 – MTV The Greatest Hits Vol.2. На 03.02.2024 со почеток од 20.00 во Центар за култура, Битола, ќе се потсетиме уште еднаш на Златните Времиња од 80тите и 90тите, но овој пат со малку поразличен репертоар.

Придружете ни се на ова музичко уживање каде ќе имате можност да ги слушате звуците на легендарните рок бендови што ја обликуваа музичката сцена во оваа ера, како што се Guns N’ Roses, Queen и многу други, а секако нема да заборавиме да се потсетиме и на Tina Turner, Michael Jackson, Madonna…

🗓️ 03.02.2024 🕛 20.00 📍Центар за култура, Битола

Categories:

Tags: