Известување за кандидатите за селекција за вработување по јавниот оглас бр.01/2024 и […]
Одлука бр.1 Врз основа на член 77-ж и 77 – е од […]
Аудицијата за вработување по објавениот оглас бр. 01/2024 објавен на 27.01.2024 година, […]
Минатиот викенд (03.02 и 04.02), Битола беше центар на музичкиот универзум, благодарение […]
По 10 години постоење, Камерен Оркестар на Битола од неодамна стана национална […]
По незаборавниот успех минатата година со два распродадени концерти во Битола и […]
Го најавуваме нашиот прв концерт за 2024 – MTV The Greatest Hits […]
Јавен оглас за вработување бр. 01/2024 Националната установа Камерен оркестар на Битола […]
Сите кандидати за вработување се пријавуваат преку пополнување на пријавата која може […]